Děkuji za Tvůj komentář. Zaujal mě... ještě nějaké výtky? Chápu, jak je to strašné, já totiž nepíši jen dobré básně, a kdo vlastně ano? Tedy, kromě Tebe, ovšem.... Zajisté, kvalita často předčí kvantitu, ale ne vždy to tak bývá. Měj se krásně, a ozvi se, budu ráda...
27.07.2006 12:50:00 | Ammazonic