Anotace: Říká se,že člověk se nejlíp pozná,když jede někam sám.Myslím úplně sám.........Tahle je trochu starší,ale ono je to vlastně úplně jedno.Pořád mám na to stejný názor....
Je výborná. Konečně snesitelná forma. Obsah místy slabší, ale asi nejlepší dnes. Je znát, že hodně přemýšlíš a nesklouzáváš do klišé. Snad jen ta víra... Já bych si dovedl představit, že ten konec rozvineš a více ukryješ. Doporučuji všem.
27.07.2006 17:11:00 | jarynbacin
Krásné! Trochu moc teček, ale má to úžasnou poetickou duši a náboj. Skvělé!!!
27.07.2006 17:09:00 | Sokolička