souhlasím s tebou...:)hezká:)
28.05.2012 09:34:28 | Loveless
Děkuji, i když próza a povídka je mou královskou disciplínou, s básněmi si spíše jen občas pohrávám :)
28.05.2012 09:40:48 | Dorimant
...docela pěkná...
Rým je naprosto v pořádku, možná bys tam mohl vrazit víc básnických prostředků, ale to je na každém...ke tvému stylu to sedí jak to je...
10.09.2007 12:13:00 | jasix
Tak to je fakt nesmysl...Rým je tam znát celkem jasně...je to zajímavý..mám podobný zkušenosti...bohužel...
29.07.2006 19:31:00 | Voiceless.Messenger
Začal jsem číst tvou báseň, začneš rýmem a druhá strofa bez rýmu. Je to stejné, jako kdyby jsi v půlce písně začal zpívat jinou. Bez rytmu absolutně, klišé.
28.07.2006 14:09:00 | jarynbacin