Milenka téhle noci 3. znění
Anotace: Pro jednoho člověka s obrovským srdcem.
Milenka téhle noci nepochopí...
Proč hvězdy jdou a kam směřují.
Zlehounka na saku milencovy klopy
pohladí, znesvětí.
Vyřkne-li.. ortel o dalším bytí jeho paní,
vtulí svou hlavu v pevnou náruč.
Milenka téhle noci, klidného dojde spaní.
Komentáře (2)
Komentujících (2)