Velmi zdařilé mystické dílo, protchnuté duchem taoismu. Škoda, že v naší společnosti je srovnatelně nadaných bytostí jako šafránu, v opačném případě by snad i život stál za žití, neboť nejen Cocacolou a televizí živ je člověk.
21.08.2006 17:39:00 | Zahir
Vážně pěkné:o)To není jen obyčejná říkanka.Má v sobě takový kouzelný náboj.
Ps:
Opravdu!Jarynbacin bez svého klišé?!To se jen tak nevidí:op
02.08.2006 13:25:00 | Lukáš Sláma
Jo obyčejná.. špičková. Měl jsem velikou představivost, a toho si vždy cením, když někdo rozproudí mou dlouho spící fantazii..
29.07.2006 12:54:00 | Buližník