Když matička zemřela,
slza jí pohřbila,
nešel jsem k domovu,
pít jsem šel z pokojů,
z bydliště zemřelých
odešel samotný
však vzpomínky zůstaly
a domů mě dovedly.
Já hleděl jsem do krabic,
otce jest polovic,
smutno mu přibývá,
a láska ho zanedbá.
Já odcházím někam pryč
chci si jít odlehčit,
tak kráčím tam do dějin,
nalézám hanby víc.
Tohle mi připadne hloupé, promiň, ale ujíždí ti tam rytmus, ty rýmy, myslím že tady měl být pokus o rým, ale místy se nevyvedl. Zkus si s tím pohrát, hezký den, Sunny