Karty
Anotace: Tak k tomu mě fakt nenapadá co říct...
Déšť se smejvá
Špínu bere s sebou
Dál...do podzemí...
Do řeky se vlejvá
Nohy, ruce zebou
Víc...to podvědomí...
Hořkne a lepí, svědí
A nejde sundat
Tajně splývá se zemí,
Chce si s náma hrát!
Oheň lapí tvoje vlasy
Zůstaly nám prázdný kasy
Možná špatný karty...asi
Nechme to na horší časy
Mráz hoří, vzduch
Lest a život je pes
Tichá opuštěná ves...
Barva se rozpouští
A teče do houští
Malíř usnul, v poušti
Tíha a pýcha, pád
Tak holka, pojď se ohřát
Jako zvěř bude tě štvát
Kdekdo za to byl rád
Kam? Kam?? Kam??!
Kde sněží hledej stan
A teplo...
Všude kde to znáš
Tam svojí pýchu máš
Ne světlo...
Oheň lapí tvoje vlasy
Zůstaly nám prázdný kasy
Možná špatný karty...asi
Nechme to na horší časy
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)