Náhlý déšť
Anotace: Déšť mi občas pomáhá,když chci na něco zapomenout a nebo vzpomenout
Náhlý déšť
Přímo z hrdla valily se slzy vřískající pany
Mraky pluly po obloze
…..a dáma v černém
Rozlila si včerejší žal nad ztrátou smrti
Do kávy…….
Z oken jejích jantarových dolů
…..stékaly kapičky slané
Vzpomněla si na hlubiny s vůní chaluh
Zjevení pod mořem….
S opiem minulosti v písku,v dálavách
Pod názvem osud
Nebo déšť
Komentáře (0)