Zbav se těch přebytečných rýmů.Ty myšlenky jsou tam nádherný a tvoje potřeba mít v tom rým alespoň mě zde vadí.V tomto podání.
13.08.2007 22:15:00 | Haňa,dívka do nepohody
Máš tam pár dobrých slovních obratů. Jinak nemusíš tlačit verše do rýmu, obzvlášť tak laciných jako je "tváře - záře". Jinak si myslím, že máš tu správnou dávku nadání, která ovšem potřebuje doplnit větším rozhledem, co se týče pročtení básní našich básníků, jako Nezval, Seifert, Halas, Orten...
07.08.2006 18:21:00 | Krtica
pěkný konec, udělej edit, chybí Ti tam čárka nad "a" (tuším u slova "necháme")
29.07.2006 22:48:00 | ni.va