Anotace: není moje ale moc se mi líbí a jako malá holka jsem v ní hledala útěchu
No tedy. Jsem úplně nadšen. Tvými slovopády. Veršohudbou. P O E Z I Í žití. Jsi mistrem posledního verše (až na výjimku). Jsi kouzelnice slovosledů. Jsi básnířkou touhy a citu. Teda... M.
12.02.2007 15:03:00 | Gregy
Moc krásně a neotřele provedený krátký verš. Pěkné téma a skvělý závěr... :-)
30.07.2006 10:51:00 | Buližník