tam nahoře
Anotace: za smrtí tečka, dvojtečka, či otazník? vznik, život, zánik..konec nebo znova vznik?
možná mám za sebou poločas
nebo mě čeká třetina třetí
kdyby můj plamínek náhle zhas
pak z mý duše rozházený smetí
vylétne do nebes
poslové dobra mě budou vítat
já budu šťastná v jejich perutích
vždyť konečně můžu
***lítat***
Komentáře (1)
Komentujících (1)