Anotace: Poslední dobou mi ty názvy nějak unikají. Tahle báseň mě napadla, když jsem koukala na automatku...
Prošel jsem asi polovinu tvých prací, u některých je komentář, pravdou je ovšem, že způsob tvého psaní je natolik zvláštní, až je geniální.Držím palce a pokud by jsi chtěla básně vydávat knižně tak se ozvi. Rád zařídím.
08.11.2007 22:45:00 | fr33zon3
Dobré přirovnání, já zas myslím, že by tam ten poslední řádek neměl být, člověku s normálním IQ to dojde samo, protože je to pěkně napsáno...Tady ta se mi líbí zatím nejvíc...mrkám na tebe zrnko :O).
11.08.2006 08:58:00 | Jahudkka
ahoji
ty máš strašně zvláštní způsob psaní ( a mně se moc líbí). vždycky do toho díla dáš takovou tajemnost.. a vysledek je povětšinou krásný a moc povedený.
i tady.
opravdu ten pooslední řádek je skvělý.
jen piš.. moc ti to jde :) když dovolíš, budu Tvou čtenářkou :)
paa a měj se klásňoučky :)
31.07.2006 11:39:00 | Zamilovaná do nezamilované doby