Anotace: Zatím milým slovem....co když něco vzklíčí....nepobaven lovem....přetáhne mne tyčí?
úžasný... a mi se nezdá.. že by to bylo vtipný... řekla bych možná.. smutný? teda jestli jsem to správně pochopila. no. zase dokazuješ, že ve čtyřech řádcích se toho dá říct poměrně na nespočet.. a to se mi moc líbí.
u mě za 1*****
krásný den
a paa :)
31.07.2006 11:23:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
je kratounka, takže mě to svádí myslet si, že na rychlo spíchnutá....ale je dle mého velmi vtipná a hravá....a to se mi líbí:)
30.07.2006 21:29:00 | šestka