?
Dusím v době nenávist
Potlačuju lásku
Je jasný,která z nás má víc
Já mám jen novou vrásku
Nechci ti šlapat po štěstí
Nebudu svádět tvýho muže
Jinej si ke mně cestu proklestí
Jinej bude mi nosit růže
Užívej si svýho štěstí
Prožívej to naplno
Už nemám chuť dát ti pěstí
Ty bezcitná příšero
Komentáře (3)
Komentujících (2)