Svět
Anotace: noo, možná to původně ani báseň přímo být neměla, no nevadí:) nevím,co víc k tomu dodat:)
Pardoxní svět nás má v hrsti
Ne všem je to proti srsti
Užíváme si co máme
Chceme poznat, co neznáme
Strach ze smrti už nás neděsí
Života plná síla
Skloubená s energií
Podivné záblesky z motýla
Připomínají velkou parodii
Našeho světa na ten pravý
Který jen ve vzdáleném stínu klidně leží
Nikdo z nás kdo je hravý
Neví o co v tom druhém světě běží
Užíváme si neznalost a vlastní problémy
Ozvěny vedlejší země nás minou
Tvoříme si šílené harémy
Pleteme každou věc s jinou
Nechápeme pojmy jiným jasné
Nechápeme, že když zajde Slunce, světlo zhasne
Nevadí nám, co nechápeme
Je to tak, protože to chceme!
Komentáře (3)
Komentujících (3)