Strom
uprostřed nebe je mrak
a na nádvoří suchý strom
srdce lásky bývá znak
a hrana zvoň komu zvoň
bolavá zůstane jizva
odlétá pestrobarevný pták
nezvaná dáma samota plačíc
přišla jak hrom a zazvonil zvon
pestrobarevný pták zmizel v mracích
a zbyl jen osamocený strom
Komentáře (2)
Komentujících (2)