Obchodník se slovy
Anotace: do pytle asi docela kýč...
čtyři stěny okolo a jen bílá zeď
Bílý papír předemnou a na něm pár vět
Marných lidských osudů plný je náš svět
Hledáme pak útěchu na dně černých řek
Pochopení ke koupi není
snad najde se ten, kdo krutou pravdu změní
Pří pochodu tmou, všude barvy řvou
Poprosme pár andělů, snad oni živí jsou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)