Okamžik
Anotace: ...vždycky znamená hodně...
Chvíle, kdy se pouhé snění
promění,
časem prostoupeno není
toužení,
pevné vůli náhle zmizí
jistota,
realita se tou vizí
zamotá...
Důležitá je ochota
člověčí,
která jediný okamžik
přesvědčí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)