Anotace: Tisíceré díky návštěvám,které člověku dokáží dodat optimismus:-P
:-D Snad tě dneska už taky navštívim :-P Za pět minut mi jede autobus, sakra...!
02.09.2006 14:01:00 | Králík
Moc hezký... Líbí se mi jak je to napsaný, zvolená forma i volený slova. Prostě všeco...
Opravdu moc pěkný...
15.08.2006 12:45:00 | FeroX_dc
jééé... to je krásňoučké.. k zasmátí.. mi se moc líbí.
vykouzlila úsměv.. nevím, jak je to s formou, ale pro mě good :)
a jestli je to založeno na faktech, pak přeji brzké uzdravení :)
paa a měj se krásně
03.08.2006 15:16:00 | Zamilovaná do nezamilované doby