Anotace: Z nevratných stop po růžovém vínu, ve skořápce z mandlí zhoupnu se na vlnách... Za tebou, po cestě na pevninu... odnes mě, prosím, ať nemám strach. .....jmenoval se Maher.
Sbírka: Kdysi jsem chtěla změnit svět
Drahá a nejlepší přítelkyně Renatko,
dneska ráno mi volala mamka, abych ještě dnes odpoledne odjela do Olomouce, že prý je potřeba vyřídit nějakou důležitou administrativu, když už je mi těch 18. Moc se omlouvám, ale nedorazím na ten náš srázeček. Omlouvám se i za to, jakou potupnou cestou Ti tato omluva přijde, pač nemám zas ani kačku kreditu. Takže počítám s tím, že přijedeš domů a pokud si ještě dneska přečteš tento mail, prosím promiň mi to. Snad to vyjde někdy jindy..., ale celé prázky strávím nejspíš v Olmiku, pač toho bude víc... Pro mě je to stejně nečekané jako pro Tebe, mamka nejspíš mi v tom všem svém spěchu ohledně VŠ zapomněla jaksi toto sdělit, nebo jsem si to neuvědomila já, ale to je teď jen směšné omílání dokola. Ještě jednou a tisícekráte EXCUSE - MOI.
Budu na Tebe myslet v dobrém...
Měj se krásně, básnířko!
Žanett
(Ps: Posílala jsem to mailem, ale přišel mi mailer-daemon, tak mám asi špatnou adresu... jinak, můj mail je ladyzanett@seznam.cz)
27.10.2006 15:41:00 | Jasmin de Paris
Poslouchám Evanescence, ale jen jako "zástěrku" nevnímám jejich slova, slova vnímám u takové hudby, která u mě není niky dostt nahlas...
03.08.2006 18:24:00 | Aaliyan
Vzalas mi slova stejně jako dech... Snad jen jedno mi zůstalo v mysli: krásná!!!
03.08.2006 18:17:00 | Aranael