Jako když duše na chvilku
se zvedla z těla...
jako když něco si
uvědomila...
a vrátila se...
aby ještě chvíli takhle žila...
:o)
Tak tohle se mi moc líbí...
15.09.2006 20:22:00 | Cecilka
...kdyby to tak šlo "znova vše mít" ...
...stačil by mi jen střípek toho co je pryč :) ...
24.08.2006 10:25:00 | WhiteSkull