Anotace: Než otevřu zobák...hoďte po mě drobák....a trefte mne silnou ránou...než zas budu mrchou-vránou...
Přeji příjemné létání éterem
mezi slůvky se svým perem,
abys nám mohla zachytit jejich další hrátky
- a nezapomeň se k nám vrátit zpátky :-)
13.09.2006 08:19:00 | Levandule
Myslim ze ponaucitelny clovek by si z toho mohl vzit ponaceni:)
jinak moc povedene a dost vystizne...ostatne s tim ty nemivas problemy..
08.08.2006 00:06:00 | Lady Celebrian
Nejsem kritik...tudíž nevím...jako forma,atd....ale řekla bych, že jsi uhodila hřebík na hlavičku...líbí se mi..a ta anotace :-)))
03.08.2006 20:59:00 | isisleo