Rady
Anotace: Věnované Elišce, přímo mě dokopala, abych pro ni něco napsala=D
Rozsviť si lampu v pokoji
a vzpomeň si na své dětství.
Ať už tě uvidí kdekoli
nenech si sebrat sobectví.
Rozsviť si lampu v pokoji
a nenech si nic nalhávat.
Ať už tě prozradí cokoli
nauč se štěstí postrádat.
Zhasni tu lampu v pokoji
a nedej se smutkem polapit.
Ať už tě uslyší kdokoli,
tak nenech se ničím utišit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)