Krám..
Poloprázdná výloha všedních dnů
nabízí pohled na střepy rozbitých snů...
Už nikdo si je nekoupí…
Tak jako
vytrhané listy ze staré nedopsané knihy
co válejí se v prachu, schované mezi stíny…
Krám zkrachoval..
Je mi líto….zavíráme……………………….
Komentáře (3)
Komentujících (3)