Pirátský vzkaz
Anotace: Poslední a taky první, co jsem na dovolené napsala.
Nechci odsud pryč,
i když vím,
že se vrátíme,
co když ale cestou domů,
my, piráti, něco ztratíme?
Ztrácíme domov,
ne ten skutečný,
ale ten mokrý obzor slunečný,
to nikdo jiný nepochopí.
Komentáře (0)