Že je svět zlý ?
Anotace: Tak jsem si zas jednou ulevil.
Cože ?
Že je svět zlý ?
nikdo neumí
nedá ti odpověď
otazníků změť
proč ale je to tak
že nevíš, kam jdeš
prachy v ruce mneš
máš toho akorát
proč? proč? Proč?
protoč !
Komentáře (2)
Komentujících (2)