Jsem ráda, že jsem ti udělala radost. Ale nemyl se, není to tak, že bych ho zahodila. Je vzpomínkou na něco, co trvalo jen malý okamžik a teď už to pro mě nemá význam, nebo si to aspoň myslím. A kdyby se někdy něco změnilo, vím, že u tebe je v bezpečí...
06.08.2006 14:55:00 | Gina Rocca