Proč umírat když žijeme
Anotace: no je to písnička..spíš..jen sem zvědavá co na to řeknete
Každý den mým příkladem,
mým tichým přáním
nekonečným
a tím i jasným důkazem,
že naplno žít je mým snem.
Jen s novým dnem se umím smát,
když slunce probudí mě ze snu.
Může se i snadno stát,
že díky chlastu--neusnu.
Lidé sou tak nároční,
vždyť málo stačí ke štěstí.
Peníze jim postačí,
ale procházejí bolestí.
Přicházejí o radost,
kterou by měli kdyby chtěli.
Zatímco mají starost,
jen škoda,kdyby to věděli.
Každý den mým příkladem,
mým tichým přáním
nekonečným.
A tím i jasným důkazem,
že naplno žít je mým snem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)