krasna a opravdu smutna..
myslim ze k zivotu patri plac stejne jako smich a proto ac treba bohuzel, vzpominky necvyblednou i kdyz jsou smutne,snad se jen schovaji za ty vesele a ty prijdou s casem..mozna bude neco na tom ze cas vyleci kazdou ranu..sice tomu zatim moc neverim..ale mozna budes mit stesti a bude to pravda..
29.08.2006 20:45:00 | Lady Celebrian