Vnitřně malované orgie
Anotace: ..........umění někdy bolí.........
Jiskry na talíři¨
Sousta jejich hmatatelných metastáz
Slibují mi zas ten zvláštní okamžik¨
Nejím,nepiji a přestávám mluvit
V pokoji se čtyřmi vykřičenými zadky
Pokouší mě
I přes to,že vábné nejsou
Tak se chovají až v pokoji¨……
Komentáře (0)