Nechtíc hrabem v zem
Anotace: O tom.. přečtěte si
Uvnitř i vně, my nakonec jsme sami.
A zpustošíme jiná srdce
než prozří lehnou popelem
a drsné ruce
v hlíně hrabou v zem.
Ty choré ruce padlé lůzy
derou jíl mezi kořeny
pro hloubku mrtvých srdcí
přec byly stvořeny.
Komentáře (3)
Komentujících (3)