Náhodou mě se to mooc líbí.. je to takový osobní.. a myslím si, žhe jsi asi dost citlivá duše když to dokážeš tak napsat.. je to pěkný..:o)))
11.11.2006 22:22:00 | Reiuse
Tak já se vám všem omlouvám za mojí "školní rýmovačku". Já jsem nevěděl jak to lépe napsat.. jen jsem psal to co jsem cítil, já nepsal žádné básnické dílo...
06.08.2006 22:20:00 | Tomáš~2
tram ta rá ra rá ra ra, připomíná mi to školní veršování, obsah by se našel, s formou si podupávám...mě osobně míjí bez zaseknutí...
06.08.2006 19:35:00 | šestka