Anotace: Tak takhle skvěle se cítím pokaždé, když jsem s tebou Tomášku! Děkuji ti za to, že jsi! Moc tě miluji!
souhlasím je sladká a přihlazená, ale na téma "mé drahé polovičce" už jsem tu četla víc věcí a nutno uznat, že tahle je alespoň čtivá:)
06.08.2006 19:31:00 | šestka