Poutník
Anotace: Byla sem sama.. asi mi to vlezlo na mozek :P
Bloudím noční krajinou,
já, poustevník bez cíle,
hledám hvězdu za hvězdou
a plody mojí píle.
Procházím se kolem řeky,
já, milovník pouští,
slyšíc meděné hlásky
dvou starých olší.
Bloumám krajinou duše,
já, ta bezbožná osoba,
trávíc dny v temnotě,
osamocená, stříbrná hvězda...
Komentáře (0)