..ach o bolesti napsalo se mnohé..
a každý zná..že nevypoví slovem..
co prožívá v té dané..drsné chvíli
kdy tělem proniká..a kvílí..řeže..sílí..
..ach o bolesti vět už tady bylo..
a každý za sebe ji citoval vší silou
jenž právě prožíval..ač chtěl jí odpudit
já tobě přeji jen..bys krásno v sobě chyt´..
14.08.2006 16:42:00 | šuměnka
Bolest...
někdy prý přichází,
aby nás očistila...
do očí jí hledíme,
přemýšlíme, co dělat...
můžeme otupit
její trnité sítě...
můžeme obejmout,
zašeptat miluji tě...
12.08.2006 20:42:00 | Cecilka
Jak pomoci, když léku není?
...úsměv,slovíčko...pohlazení.
Víš, znám tu bezmocnost stáří...je vidět, že máš svého tatínka moc rád...závidím ti. Mně chybí už43let...
09.08.2006 00:11:00 | no
jo, chápu, tá báseń je zajimavá a smutná, tak promiň je myslela, že je to o Tebe.
Mě rodiče už umřeli, 57 a 68 let se dožili, málo ale neměli lehký život...bůh opatruj jejich duše...
07.08.2006 15:10:00 | Jarky