Zázraky
Viděl jsem spousty zázraků,
nebe modré bez mraků,
přítmí lesa, ranní svit,
motýla co nelze polapit.
Pavučinu v ranní rose,
hmyz co válí kuličky,
strašnou bouřku na obloze
i překrásné kytičky.
Hvězdy rosy v nočním moři,
měsíc co se ukrývá
oheň, který z jiskry hoří,
vodu, které ubývá.
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)