Smrt
Anotace: další pokus o zvláštní básničku..no newim..posuďte sami :o)
Sníš, aniž bys jen spal
Mozek tvůj to dávno vzdal.
Rty už nikdy nepromluví,
Tys to vzdal,
………….to mi nikdo nevymluví.
Sny své již dávno jsi opustil,
Malou duši z těla vypustil.
Rakev tvá jen chvíli v zemi,§
Tys asi v pekle,
…………….pochybuji že v nebi.
Tys byl IN v každé době,
Vlastně jsi to neustál,
Ámen,
……. já teď prohlašuji tobě.
Spánek tobě přeji klidný,
Možná občas malou můru.
Rarach v pekle ať je vlídný,
Taky se už chystám,
……………… na tu samou tůru.
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
Komentáře (2)
Komentujících (2)