Miluju staré duby...
tolik připomínají
stařičké moudré druidy...
zvláště, když promlouvají...
Přebytků zbavují se,
by zimu vydrželi...
v žaludech jejich mládí...
list je jen zatížení...
jak naše hmotné věci...
podzim... pak ochlazení...
opouštíme je přeci...
před znovunarozením...
;o)
15.09.2006 20:34:00 | Cecilka
To byl včera okamžitý impuls,bez velkého přemýšlení..ale asi se nad tím ještě (hluboce) zamyslím.. :)))
09.08.2006 09:05:00 | isisleo