Tady jen tiše poslouchám...
(a abych nezapomněla, děkuju za návštěvu)
:o*
31.08.2006 19:17:00 | Cecilka
cestou k mému srdci
dojdeš k srdci svému
po lávce ze slov tesané
dotyk dlaně tvé
vrátí hvězdám třpyt
za noci tajemné
něha s vůní medu
utiší tvou duši
na přímluvu jasmínu
09.08.2006 13:41:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
přečetla jsem ji asi sedmkrát a cukrovku jsem nedostala ... :o)
je krásná, hebká a hladí...
09.08.2006 13:39:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd