Koloběh
Anotace: ??? ...a sem tady zas...???
KOLOBĚH
Lidská chamtivost rojí se jak včely,zalepit jim huby medem a dát něco na hraní.
Koupit si v krámě rum a pod jakoukoliv záminkou ho vypít.
Koloběh…,…den co den potkávat se s chameleóny,převraceče pravd,denně bojovat s těmito představami,rozbíjet nenávist a zkoušet se smát.
Potírat pasáže svých představ a malovat na bílo vše,to jen proto,že se nechci utopit,ve špíně hnusných opovržení a zbytečných bolestí,vodopádu kopí jež bodají tě ze všech stran.
Avšak neustupovat a čelem se stavět a být nosným pilířem,aby se svět mohl opřít aspoň o něco.
Žádný peníz nevyváží ten pocit s toho,že tady člověk k něčemu je.
Nebojím se jedu z hadů a plamenů zlých draků,proti tomu jsem asbestovým.
Neloupím pozornost žulových sloupů,nepropadám se…
Procházet labyrint a vědět vždy,kam jít,a když zeď zjeví se před…,…přečíst si ceduli s nápisem a podle ní se řídit a dojít až k cíli.
Potkat lidské-sochy a povídat si s nimi až do té doby dokud sochy neobživnou.
Lámat zlá srdce a slepovat z nich dobrá a ty opravdu zlá nepředělatelná a nelidská tlačit do té nejtemnější uličky až někam daleko,aby sama sebe se lekla,zanikla a sežrala se,nebo s výkřiky strachu procitla a stala by se dobrými.
Hvězdy ve vesmíru si krásně svítí a každá z nich má svůj osud a k někomu patří.
Pusa jež špulí se k líbání najednou chrli sprostotu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)