Anotace: Prostě já tomuhle říkám "surrealistický výplach duše":)...
tanecnice: prosim, kde? at muzu pripadne opravit:) jestli myslis "vzplanulych", taky se mi to moc nezdalo, ale pak sem prisla na to, ze je dobre, ze to je takhle napsano...ma to svuj vyznam;)dejme tomu, ze je to schvalne:) K.
11.08.2006 20:44:00 | KreestynaK
Výborně napsáno.A dobře,že se ten kalich roztříštil-nic dobrého v něm nebylo.
11.08.2006 13:10:00 | s.e.n