To je tak nádherná báseň…
Víš, je tak smutné číst ta slova a vidět Tebe samu uprostřed nich.
Ach…
Co ti mohu dát? Jsem jen kouzelníček, snad jen pár slov k narozeninám.
…..
Jednou jsem dostal zajímaví balíček, tekla z něho voda a bylo na něm napsáno.
SLUNÍČKO PRO KOUZELNÍČKA.
Rozbalil jsem ho a tam byly jen nabručení mráčci.
Začal jsem se smát a rozbaloval dál.
Mráčci prskaly a kňučely, ale nakonec jsem vyndal nádherné malé sluníčko.
Jaké jsem si vzal poučení?
Že krása a štěstí je i tam, kde si myslíme, že nic takového nemůže být.
….
Posílám kytičku plnou lučních úsměvů.
15.09.2006 18:19:00 | kouzelníček
Ve vlasech lehce povíská
snad se ti po něm nestýská ?
---
po něm - po domově
po tom vlastním
---
zajimavý zvrat
spleen tísně ? .. .._:-) poe
20.08.2006 13:39:00 | poetor