Střevíčky
Anotace: ..jedna ze starších..
Dva pelíšky sametové
pro dvě nožky,
koupila si mladá dívka.
Chodila už dlouho bosky.
Dvě botky na ní čekaly.
Ve výloze svůdně mrkaly.
Koupila a nesla domů
boty nové, leták k tomu.
Když obula střevíce,
sykla bolestí.
Příliš krásné zdály se.
Rychle je opustí.
Lodičky červené leží ladem,
na polici zaprášené.
Dívka chodí bosa,
střádá si na nové.
Komentáře (0)