Hluboké temné oči zahubí Tě
v objetí černé vdovy utoneš.
Svá kusadla zatne do hebké kůže
pustí jed.
Tvé tělo je schránka pro mls pavouka
sýček v dáli smutně zahouká.
Tvé sny se nenaplní
Tvé paže již neobejmou lásku Tvou jedinou.
Šedý zámotek v trávě leží
krve pramének stonky skrápí.
Slzy milého neprobudí život v srdci.
svraštělého odporným hladem pavouka.