Hlas
Anotace: proč????????????????,,
Hlas ticha promluvil
a mě oslovil
Hlas ticha promluvil
a své jméno mi prozradil
vzduchem se pomalu neslo
neslo jméno
jméno ticha
Narazilo o mou tvář
tvář nepřipravenou
a smutkem ochablou
nechtělo se mozku věřit,
že navštívila mě tato dáma
dáma s dlouhým závojem
tvořeným z tváří přátel
Neklepala na mě
Nezeptala se mne
zda může jít dál
A přišla
Byla tu
Nezvaná
Nechtěná
PANÍ SAMOTA!
Komentáře (2)
Komentujících (2)