Anotace: asi poznal novou lásku a tu starou vymazal i z kalendáře. Je mě líto že si na mě zapomněl…..
Jsi Zuzanka? Tak opožděně všechno nejlepší :-)Vyprdni se na něj, Zuzanky jsou ty nejšikovnější a nejhodnější stvoření na světě :-)), neví o co přišel ;-)
12.08.2006 09:59:00 | ZZuzkAA
jestli máš dneska svátek, tak si ho krásně užij !!! utíkej se někam bavit a nemysli na nějakého hlupáka, co ti to opravdu nestojí...
11.08.2006 15:40:00 | Radeck