Má to motiv i jasnou myšlenku, na mě to trochu moc mrazí, hezké metafory a vzápětí hanlivé výrazy... ale proti gustu... Dobře napsané
15.09.2006 09:43:00 | Daniel S.
Ahoj...psals mi k mé úvaze "Ona...nebo já?"...kdyby mi někdo zabil někoho blízkého, tak budu nenávidět jen jednoho vraha, to je ten problém. Ostatních se zase má nenávist týkat nebude. Možná je na mně něco divného... Ale je zajímavé, jak si nikdo nevšímá toho prvního názoru...:)
08.09.2006 14:44:00 | Isabella Monvoisin
Znáš mě? Neznáš! Tak si odpusť své hodnocení mojí osoby...buď tak laskav.Kurtovi nezávidím nic...ani tobě nezávidím...závist není vlastnost, s kterou bych kamarádila. A nelíbí se mi, když někdo mluví o mně pod díly, která nejsou moje...to pro příště.
24.08.2006 16:17:00 | no
skvělé! asi máš zajímavou osobnost:-) P.S:ssoge je skvělý. jako to nové EP:-)
18.08.2006 23:23:00 | Gabrielle Taroka