Na obloze
Už zase fouká
ten správný vítr z jihu
natěšeně si doma lepím
ta stará orlí křídla
...možná poletííím!
Vím, že se mi smějí
co že chci zase na obloze
ta už dávno patří
jen Lucii s diamanty
kachnám to může být FUCK
pokud jsou dost divoké..
Komentáře (1)
Komentujících (1)