Hvězdné přání
Anotace: přej si něco padá hvězda....:)))
Hvězda z oblohy padá,
toť znamení že něco můžeme si přát.
Tak přej si něco dokud noc je ještě mladá,
a nenech jí si s tebou hrát.
Je to hvězda lásky snad?
Či štěstní nebo zdraví?
Kdo poví mi to dřív než had,
mou touhu po přání zhatí.
Dokud neusíná myšlenka v tvé hlavě,
a s ní i tvoje duše.
Tak přej si to přání teď a právě,
dokud hvězda ti ho splnit může.
Tak vyslov přání,
a můžeš spokojeně usínat.
Teď víš že se splní,
tak nemusíš se užírat.
Komentáře (0)