Neznám se.
Anotace: hm.. sem zvědavá, co na to řeknete, jestli vůbec něco..
Jen tak si sedím,
poslouchám hudbu kapek,
co bubnují mi na okno mé duše.
Lehnu si na louce
plné veselých kopretin,
a poklepávám si prstem
do rytmu kastanět.
Přemýšlím o slově cit,
nadechnu se pražského vzduchu a
zase jen vzdechnu a jdu žít
jako včera..
Proč jen,
větu nedořeknu,
tiše se leknu
sebe samotné.
Přečteno 513x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Kapika
Komentáře (3)
Komentujících (3)